Velkommen til Yoga Hos Almskov.

I mit daglige virke arbejder jeg som sygeplejerske og yogalærer på et Rehabiliteringscenter, men derudover også som selvstændig yogalærer.

Vi dyrker mindfull yoga i mit lille private yogastudio (shala) med plads til max. 12 elever - i æstetiske omgivelser. Derfor er det altid mindre hold, hvor der er plads til autensitet, smil, latter og uhøjtidlighed. Jeg lægger vægt på tryghed, så vi kan fornemme yogaens fortryllende verden, hvor vi på alle måder styrkes i krop og sind samt fyldes af velvære, indre ro samt et langt større overskud. Intet kan glæde mig mere end at byde velkommen  til alle typer yogier - gamle, unge, tykke, tynde, mænd, kvinder, trænede, utrænede, sjove, alvorlige og flere til - YOGA er for ALLE.

Intensionen med min yoga undervisning er ALTID at det er med dig i fokus og at guide dig glad og sikkert gennem yogaens magi

Jeg tilbyder varierende yoga forløb, workshops, ude af huset arrangementer, individuelle forløb samt mere intensive trænings-/challenge forløb.

Jeg har alt udstyr i shalaen, så du behøver ikke medbringe noget. Men selvfølgelig er du altid velkommen til at medbringe dit eget hvis du hellere vil det.

 

Glæder mig til at dyrke yoga med dig.

De allerkærligste hilsner - Namasté

Bettina Almskov